Pfauth Logistics breidt kantoorgebouw Vlissingen uit

Pfauth Logistics gaat haar kantoorgebouw in Vlissingen uitbreiden. Met deze uitbreiding wil het logistieke bedrijf haar activiteiten verder stroomlijnen, de efficiëntie verbeteren en de capaciteit versterken om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende behoeften van de logistieke sector.

De verbouwing duurt van maart tot augustus. In die maanden verhuist het kantoor van  Pfauth Logistics tijdelijk naar Engelandweg 33, Havennummer 1133, 4389PC in Ritthem (Vlissingen-Oost).
De opslagloodsen en andere diensten van het bedrijf blijven bereikbaar aan de Ritthemsestraat 499.

Pfauth Logistics

Vanuit het havengebied in Vlissingen-Oost verzorgt Pfauth Logistics diverse hoogwaardige logistieke diensten op maat aan industriële, handels- en maritieme bedrijven.
Het bedrijf beschikt over een opslagterrein van 25.000 m² waarvan 10.000m2 gecompartimenteerde opslagruimte is ingericht voor de opslag van gevaarlijke goederen conform PGS-15 wet- en regelgeving.
Daarnaast bieden ze aanvullende diensten aan zoals transport, expeditie en het afhandelen van douaneformaliteiten.
Omdat Pfauth Logistics expertise, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, waarborgen ze dit met erkende ISO 9001-2000 en AEO-certificeringen.

Pfauth Logistics

Artist impression van het vernieuwde, uitgebreide kantoorpand van Pfauth Logistics.

Mask