Gratis rondvaarten in Vlissingen

Vanaf 6 april 2019 biedt North Sea Port in Vlissingen en Borsele gratis rondvaarten aan. Het passagiersschip Denick II van de gelijknamige rederij zal op diverse dagen vertrekken nabij het station van Vlissingen. Het schip vaart vervolgens door de sluis de Westerschelde op richting Sloehaven in Vlissingen en Borsele waar het in de havens/dokken vaart. De passagiers zien zo vanaf het water de bedrijven, kades met kranen, loodsen waar goederen zijn opgeslagen en het lossen en laden van zee- en binnenvaartschepen.

In totaal vinden er 14 rondvaarten plaats in april, mei en juni. De rondvaarten zijn telkens op de eerste zaterdag van de maand. In juli en augustus wordt er elke vrijdag gevaren. In september en oktober is dat opnieuw op de eerste zaterdag. Om 12.45 uur wordt er ingescheept. De afvaart is om 13 uur en de terugkomst tussen 15.30 en 16 uur. 

Online inschrijven 

Wie wil meevaren kan zich via de website van North Sea Port gratis inschrijven (www.northseaport.com/rondvaarten). Particulieren kunnen tot maximum 10 personen inschrijven. Vanaf 11 personen kunt u als groep inschrijven.

Het schip is toegankelijk voor rolstoelen. Hulp- en geleidehonden worden toegelaten.

Het passagiersschip Denick II 

Mask