Geslaagde eerste Offshore Matchmaking Rondvaart

Dinsdag 2 juli vond de eerste Offshore Matchmaking Rondvaart plaats. Het evenement was georganiseerd door Platform Energy Port Zeeland, RPPC en ZPPC in nauwe samenwerking met North Sea Port en Port of Rotterdam.

Zowel in Rotterdam als in Zeeland zijn veel bedrijven actief op het gebied van de offshore industrie, onder andere op het gebied van logistiek, constructie, onderhoud, (de) mobilisatie), decommissioning en dienstverlening. De organiserende partijen zijn van mening dat de positie binnen de offshore markt versterkt kan worden door goede samenwerking. Het doel van de rondvaart was dan ook om zoveel mogelijk van deze bedrijven kennis met elkaar te laten maken.

Rond de 100 deelnemers, in een mooie 50/50 verdeling, stapten aan boord. Na een hartelijk welkom door Henk de Haas en Albert Straatman namens ZPPC respectievelijk RPPC, en een uitgebreide introductie van North Sea Port door Commercieel Manager Peter Geertse, gingen de trossen los voor een rondvaart door Vlissingen-Oost. Tijdens de tocht was er uiteraard veel gelegenheid om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.

Na afloop werd alvast door Joost Eenhuizen, Business Manager van Port of Rotterdam, de afspraak gemaakt om elkaar volgend jaar, in Rotterdam, weer te zien.

Hieronder een korte reactie van Peter Geertse, Commercieel Manager van North Sea Port over het doel van deze geslaagde dag.

 

 

Mask