Welkom bij ZPPC

Promotor van de Zeeuwse haven en haar participanten

Het belangrijkste doel van ZPPC is de promotie van de Zeeuwse zeehaven en de diensten van onze participanten in binnen- en buitenland. Onze participanten zijn bedrijven actief binnen de maritieme dienstverlening, transport en logistiek en industrie.

Meer over ZPPC
ZPPC

De participanten van ZPPC

Veel van onze participanten bieden haven gerelateerde diensten en logistieke oplossingen voor alle type goederen. Ze zijn flexibel, bieden service en kwaliteit, zijn betrouwbaar en gemakkelijk om zaken mee te doen. Bekijk hier de participanten, maar aarzel niet en neem gerust contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een specifieke dienst. We helpen u dan graag verder.

Participantengids Participant worden
ZPPC
ZPPC

De Zeeuwse zeehaven

De Zeeuwse zeehaven van Vlissingen en Terneuzen vormt samen met de haven van Gent de nieuwe zeehaven North Sea Port. Een uniek grensoverschrijdend havengebied dat in overslag een van de tien grootste havens van Europa is. Gelegen aan de Westerschelde staat de haven in open verbinding met de Noordzee. Via filevrije verbindingen over weg, spoor en via de binnenvaart is snel en veilig transport mogelijk van en naar het Europese achterland. 

In het Zeeuwse havengebied zijn zo'n 225 bedrijven gevestigd actief in de industrie, logistiek en maritieme dienstverlening. Velen hiervan zijn ZPPC participant.

Mask