Boeiend Havenpalaver druk bezochte jaarafsluiter

Afgelopen donderdag (7 december) organiseerde Promotion Council North Sea Port in de CO3 Campus in Terneuzen als traditonele jaarafsluiter het Havenpalaver. Met 115 deelnemers en een interessant panelgesprek kan worden gesproken van een geslaagd netwerkevent.

Inmiddels is het een echte traditie geworden. Het Havenpalaver, waar leden en genodigden van de Promotion Council bij elkaar komen om het jaar af te sluiten en vooruit te blikken. Drie panelleden gingen dit keer na het welkomstwoord van voorzitter Henk de Haas in gesprek over hun verwachtingen en wensen voor het nieuwe jaar. Hierbij kwamen kansen en bedreigingen voor de haven, het bedrijfsleven en de economie binnen de grensoverschrijdende regio aan bod. Iedere deelnemer deelde hierover zijn eigen inzichten en dit leverde een levendige discussie op. Dit keer waren de panelleden:
- Wilfried Nielen, gedeputeerde Provincie Zeeland (onder andere voor grensoverschrijdende samenwerking & Europa en lid Toezichthoudend Orgaan North Sea Port).
- Dirk Van Den Branden, dry bulk manager bij SEA-invest.
- Michiel de Vliegher, managing director van Damen Shiprepair Vlissingen.
Het panelgesprek werd deskundig geleid door presentator en verslaggeefster politiek en havens van Omroep Zeeland, Ariane Lafort.

Na afloop van het panel konden de aanwezigen genieten van een heerlijk Walking Dinner. Het bleek een prima gelegenheid om bij te praten met bestaande relaties en om nieuwe contacten te leggen. Ook wat dit betreft was het een meer dan plezierige en geslaagde bijeenkomst, zoals onderstaande beeldimpressie laat zien.

Mask