Informatiebijeenkomst voor ondernemers rond betere beveiliging

De fysieke beveiliging van het havengebied van North Sea Port wordt de komende jaren versterkt. Op maandag 25 maart is een informatiebijeenkomst voor ondernemers over de maatregelen die zullen worden genomen.

Er komt een ‘slim’ hekwerk aan de Bijleveldhaven, langs de Europaweg Noord, tussen de Westhofhaven en Fort Rammekens. Dit is deels een fysiek hekwerk met bewegingsdetectie en voor 30% een ‘virtueel hekwerk’, dat bestaat uit een gesloten netwerk van camera’s. Het is een van de maatregelen van de ‘Stichting Veilige Zeehavens Zeeland’ om ondermijnende criminaliteit uit de haven te weren en het ondernemingsklimaat te beschermen. In de Stichting werken de gemeenten Vlissingen en Borsele en het havenbedrijf North Sea Port samen met ondernemers aan de beveiliging van het havengebied.

Betrokken ondernemer? Schrijf nu nog in!
Ondernemers rond de Bijleveldhaven kregen al een informatiebrief met een toelichting en een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst op maandag 25 maart. Bent u ondernemer en betrokken bij de Bijleveldhaven, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mail naar Wim Geutjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de bedrijfsnaam en de naam en functie van de contactpersoon namens het bedrijf. U ontvangt dan per mail een uitnodiging met informatie. 

Mainport Zeehavens Zeeland - West-Brabant
De ‘Stichting Veilige Zeehavens Zeeland’ en het uitvoeren van fysieke beveiligingsmaatregelen is onderdeel van het Mainportprogramma Zeeland-West-Brabant. De gemeenten Vlissingen, Borsele, Terneuzen en Moerdijk, Politie, Openbaar Ministerie, Douane, Koninklijke Marechaussee, Belastingdienst en de havenbedrijven North Sea Port en Port of Moerdijk bundelen hierin hun krachten tegen ondermijnende criminaliteit en voor het aanpakken van criminaliteit waarmee het in de haven veilig werken en goed ondernemen blijft.

26204

Mask